Skip to content

Om Oss

Problemlösaren

Nilaab Industri & Robotservice, i folkmun NILAAB, grundades 1990 Umeå.
Från att i början ha varit ett relativt smalt serviceföretag med fokus på den norrländska industrin, har verksamheten med åren utökats till att omfatta såväl Sverige och resten av världen.
Med parollen att ”ingenting är omöjligt – allt går att lösa”, fortsätter vi att följa samma kärnvärderingar om integritet, uppfinningsrikedom och utveckling som för 20 år sedan.

Bred sakkunskap och personligt engagemang våra styrkor

Uppdelat i ett flertal verksamhetsområden inriktar sig Nilaab mot den totala industrin. En gedigen erfarenhet och kompetens inom bland annat produktionslinjer, svetsning, reparationer, personalförsörjning och montage har gjort oss kända över gränserna. Det är ingen slump att individuella uppdragsgivare gång på gång väljer att återvända. Istället är det resultatet av en orubblig vilja att dag som natt möta och överträffa förväntningar.

Vi förstår industrins villkor och vardag

Det hjälper oss att hjälpa våra uppdragsgivare.
Nilaab består idag av ett tiotal rutinerade medarbetare. De flesta med en bakgrund som uteservicemontörer. Att på egen hand upprepade gånger lösa halvt omöjliga uppgifter har skapat ett speciellt och på många sätt onorrländskt självförtroende. En initiativförmåga, anda och attityd som genomsyrar hela företaget. För oss är ingenting för invecklat, svårt eller orimligt. Vi kan industrins villkor och vardag utan och innan och vet att de flesta problem har en lösning. Oavsett storlek, omfattning och natur.

Unika lösningar för smartare produktion

Nilaab har länge varit kända för att ligga långt framme i arbetet med ständiga förbättringar och utvecklandet av nya serviceområden.

Om Oss